Söndag

Det jag troligen kommer att sakna minst när det handlar om skolan i höst, är förmodligen att plugga på söndagar. Jag skule kanske kunna vara snäll mot mig själv och ta ledigt men jag har inte riktigt ro till det idag. Nu ska jag ta den sista tentan! så det så!
Jag har i alla fall haft en riktig kanon helg (igen). Jag åkte till mamma & pappa i fredags. Krille och syrran kom dit så vi åt god mat och drack lite vin och såg på let´s dance. Igår åkte mannen och jag och handlade möbler på ikea, vilket alltid är roligt. Det blev två nya sängbord och en sofflampa. Micke var värsta fixar-killen hemma sen och jag städade lägenheten. Vi var verkligen riktigt trötta när vi var klara med det så det blev lite fast-food i soffan och Robinsson. Idag är jag ensamstående och planerar mest plugg och en promenad. Nån som vill hänga på?


Måndag

Jag har mestadels spenderat helgen i sängen. Efter förra veckans praktik var jag totalt paj i Fredags och bestämde mig därför att för en gångs skull lyssna på dom signalerna. Jag har verkligen sovit mig igenom hela helgen! Skönt! Jag antar att jag behövde det!

Nu är det Måndag; ny vecka, nya möjligheter! Jag går kvälls tur på praktiken idag, det är skönt och jag hinner göra lite skolarbete på förmiddagen och köra ett spinningpass innan det är dags!
Jag kan inte fatta att jag har läst 3 år på sjuksköterskeutbildningen redan och dessutom haft ett halvt års studieuppehåll!! Jag är alldeles snart färdig!! Helt otroligt! Den här våren har jag dragits med en del prestationsvånda över hurvida jag ska klara av yrket och så, men nu försöker jag verkligen att betsämma mig för att det ska gå bra!! Jag längtar efter att jobba och slippa hänga över böckerna dygnet runt. 

 Så här snygg kan man vara om man ska titta på när någon skall operereras


På uppmaning av Tobias

Jag är så seg med att uppdatera min blogg. Just nu är det total fokus på att min utbildning ska bli färdig. Jag har faktiskt fått ett sjuksköterskejobb vilket gav mig lite motivation att lägga i en extra växel.
Just nu är det praktik som gäller. Det är fullfart på sjukhuset fem dagar i veckan och plugg på det, det är inte så konstigt att man blir trött. Den här helgen har jag mest sovit med andra ord.
Jag är glad för att några tappra själar fortsätter läsa min blogg. Lina kommer givetvis få läsa min uppsats när den är klar! det var gulligt att du skrev moster :)

Det har verkligen kännts som vår ett par dagar i Norrköping men nu snöar det igen. Jag skrattar ihjäl mig.


Seglördag

Jag vet att jag skrev att jag skulle uppdatera bloggen när jag var borta. Internetuppkopplingen var inte riktigt vad jag hade hoppats på och så blev inte fallet. Nu är jag hemma igen och ska kanske försöka sammanfatta vad som har hänt i mitt liv de senaste måndaderna och vad som planeras framöver.
Resan blev riktigt riktigt lyckad!! Jag tror att uppsatsen börjar likna något och jag är så nöjd! Jag lägger ut några pics.

 sjukhuskorridorer

  Lejon


RSS 2.0