Ledig lördag




En fördel med att jobba på helgerna är att man uppskattar de lediga helger man får. Igår kväll var vi hemma hos Linnea och Micke tillsammans med de nyblivna föräldrarna Jos och Jon och deras lilla underverk. Det var verkligen roligt och trevligt. Idag har jag klarat av sovmorgon och ett kanonroligt spinningpass på friskis. Sen blev jag fast i soffan och tänker att det är helt okej eftersom det är lördag. Ikväll blir det singstar med brudarna. Vad gör mina läsare i helgen??


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Rengjort insatsen i en toastol, hämtat och lavat 4,5 kubik ved t jessica och imorrn ska jag och en elektriker jag känner dra ut el t mitt nya garage.... jag förväntar mej en rapport imorrnkväll med! Kram

2009-10-03 @ 18:02:04
Postat av: linnea

det var mycket trevligt i fredags tycker jag! igår var vi på bio.. unmade beds. Om ni ska gå på filmfestivalen nåt så tyckte i alla fall jag att den var bra! vi får ta en promenix eller nåt i veckan tycker jag!kram!

2009-10-04 @ 10:21:41
Postat av: Jos

Ja det var jättemysigt i fredags! Igår var vi på 1-årskalas och åt massa mumsig smörgåstårta. Sen hyrde vi slumdog millionaire och den var så bra att jag grät för att den var så bra (hej jag är smart eller nåt). Sen chockade Milo oss med att sova en hel natt, han vaknade inte första gången förrän vid 06.20. Sicken duktig unge man skaffat sig va!

2009-10-04 @ 18:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0